Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om het antwoord te lezen.

De inschrijving liep tot 19 april 2021. Alle bouwnummers zijn verkocht.

Langs de Bloemaertlaan in Alkmaar. Kijk op de homepage voor de exacte locatie.

De prijzen zijn nu te bekijken bij aanbod.

Het plan bestaat uit tien eengezinswoningen en zes appartementen.

De start van de bouw is afhankelijk van verkoop. Prognose is zomer 2021.

De bouwtijd bedraagt naar verwachting ongeveer een jaar.

De woningen zullen worden toegewezen op basis van de volgorde van de aangegeven voorkeuren. Bij meerdere gegadigden voor één woning vindt de toewijzing plaats op basis een random match waarbij de ingevulde informatie wordt meegewogen bij de toewijzing van de beste kandidaat. Als de 1e voorkeurkeuze voor een woning al aan een andere gegadigde is toegewezen, kan een eventuele 2e keuze worden toegewezen, enz.

Digitaal inschrijven doe je via het inschrijfformulier. Als je nog geen account hebt, maak je die eerst aan. Er zijn aparte formulieren voor de woningen en de appartementen. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestiging per e-mail. Dat betekent dat de inschrijving bij ons goed is ontvangen.

Ja, jouw woning zal worden voorzien van een duurzame warmtepomp met bodembron en een aantal zonnepanelen.

Ja, jouw woning wordt standaard voorzien van een badkamer en toiletruimte met sanitair en tegelwerk. Deze is tegen meerprijs uit te breiden met aanvullende wensen.

Nee, de woning wordt standaard zonder keuken opgeleverd.  U kunt bij een door u zelf te kiezen keukenleverancier een keuken aanschaffen.

Wij hebben ook een geselecteerde keukenshowroom bij het project betrokken die een projectkeukenaanbieding maakt. Zo krijgt u een idee wat er mogelijk is en voor welke kosten. Uiteraard kunt u bij hen ook een keuken aanschaffen die geheel op uw persoonlijke wensen is afgestemd.

Het terrein wordt niet afgesloten, maar het betreft wel een privé terrein. Parkeren op het terrein is uitsluitend bestemd voor eigenaren van een stallingplaats. Bouwnummers 1 t/m 4 en 9 t/m 12 beschikken standaard over 2 stallingplaatsen. Bouwnummers 5 t/m 8 en 13 t/m 16 beschikken standaard over 1 stallingplaats.